Haagse horecagroothandel start grootschalige particuliere verkoop

De Mannen van Verhoek gooien het roer om

Tholen - Toen de horecazaken zondagavond sloten, besloten de Mannen van Verhoek uit Den Haag niet bij de pakken neer te gaan zitten. Snel werd maandag een ommezwaai gemaakt naar grootschalige particuliere verkoop. En met succes. "We waren vanaf 7 uur open, maar de mensen staan om half 7 in de rij. Het is onvoorstelbaar", vertelt Enzo Verhoek.

"Niets doen was geen optie. Omdat 90% van onze klanten moesten sluiten, hadden we maandag zo'n 100 pallets groenten en fruit op voorraad staan. We hebben besloten deze tegen zeer gereduceerde prijzen te verkopen aan particulieren. Maar dat het zo'n succes zou worden, hadden we niet verwacht. Zo proberen we toch een beetje positiviteit te halen uit deze moeilijke tijd."

"We hebben goedgevulde mixdozen met fruit samengesteld voor 10 euro en dozen met groenten en fruit voor 20-25 euro. Mensen staan er voor in de rij. Ook komen er veel mensen die het wat minder hebben. Zij krijgen echt een mooi pakket vol kakelverse producten voor een minimale prijs. Zo hebben wij een hoop mensen heel blij weten te maken met onze heerlijke groente en fruit", vertelt Enzo.

"Het is niet zo dat de handel helemaal stil ligt, maar normaal hebben we acht bussen rondrijden naar onze klanten en nu zijn het nog maar twee halfvolle bussen. Alleen de afzet richting instellingen, bakkers, slagers en visverkopers blijft nog een klein beetje doorlopen", vertelt Enzo. "Maar de afzet richting lunchrooms en strandtenten waar we normaal goed vertegenwoordigd zijn, ligt nu helemaal stil. Daarom proberen we nu alles aan te pakken, anders staat hier tenslotte ook dertig man stil."

"Het is natuurlijk zonde dat dit moet gebeuren, maar het doet ons wel goed dat veel mensen ons willen steunen. Andersom proberen we ook wat voor de omgeving terug te doen door de lokale ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en de voedselbank te voorzien. Inmiddels zijn we een heel eind door onze voorraad heen, maar we worden nu veel gebeld door onze leveranciers die zien dat de particuliere verkoop een succes is. Voorlopig kunnen consumenten dus van 7.00 tot 13.00 uur terecht bij onze locatie op het Forepark (Elbe 14) in Den Haag."

Voor meer informatie:
Enzo Verhoek
de Mannen van Verhoek
Elbe 14
2491 BS Den Haag
0634643423
e.verhoek@demannenvanverhoek.nl
www.demannenvanverhoek.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven