Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede vestiging van Ton Kanters Gezond Genieten is open

Tholen - Na een maand verbouwen is de tweede vestiging van Ton Kanters - Gezond Genieten een feit. Met een openingsactie van een kant-en-klare nasi- of bami-maaltijd voor 7,50 maken ze klanten duidelijk dat er meer te halen is dan groenten en fruit.


Overzicht van de nieuwe winkel van Ton Kanters Gezond Genieten in Vught

Gebrs van Aarle bracht een bezoek aan de nieuwe zaak en maakte het volgende verslag: "De laatste jaren is Ton steeds meer in gaan spelen op het ‘gemak’ voor de consument. Dit concept valt zo goed in de smaak, dat er nu een tweede vestiging bij is gekomen. Ton’s broer Sander Kanters zal de dagelijkse leiding op zich nemen in de nieuwe
winkel in Vught. Na weken verbouwen was het dan zover “alle concepten komen hier bij elkaar in één winkel” aldus Sander Kanters. Samen met zijn broer Ton Kanters is hij al jaren een bekende in het AGF vak. De broers zijn échte ondernemers, in hart en nieren.
De nieuwe winkel in Vught laat een totaalconcept zien voor de consument in de vorm van verse maaltijden, soepen, smoothies, pasta – en toast salades, wraps, pizza’s& ovenbroodjes en toetjes alles vers bereid uit eigen keuken. Aan de saladebar kan de consument zelf zijn favoriete salade laten samenstellen. ‘Gemak dient de mens’ straalt de winkel uit. Maar consumenten die toch liever zelf willen kokkerellen kunnen een keuze maken uit de dagverse producten in de groenten- en fruitcorner. Verder is er een indrukwekkende assortiment aan noten."

Maaltijdsalades

Mensen uit de handel zijn vol lof over de winkel. Bedrijfsadviseur Christ Manders deelde foto's van de winkel en schrijft op Facebook: "ADN was aangenaam verrast bij Ton Kanters in Vught. Prachtige winkel. Pure kwaliteit. TOPPERS." Verder veel duimpjes omhoog van enthousiaste volgers.


Panklaar

 
Groenten


Sappen, smoothies, sauzen en soepen


Saladebar

Voor meer informatie:
Ton Kanters Gezond Genieten
Hoofdstraat 69 B
5481 AB Schijndel
T: 073 303 0401
info@tonkanters.nl
www.tonkanters.nl