Nieuw en exclusief premium aardbeien-aanbod bij Staay Food Group.

Spaanse Calinda-aardbeien op maat gesorteerd én gelegd in een exclusieve houten verpakking

Staay Food Group heeft de Calinda aardbeien nu ook beschikbaar op maat gesorteerd én gelegd in een exclusieve houten verpakking. Met dit aanbod is Staay Food Group uniek in Nederland.

"Onze teler uit het Spaanse Almonte is de grootste teler van de Calinda groep in Spanje en teelt enkel deze bijzondere variëteit. De verpakking is daar ook ontwikkeld én gepatenteerd", vertelt Nico Velhoen. Het gaat om een open houten kistje van 600 gram waarin de gesorteerde aardbeien in een pakblad worden gelegd. Het kistje is voorzien van barcode zodat het direct als SKU in het assortiment kan worden opgenomen.

Premium verpakking
"Momenteel is maat 24 beschikbaar, later worden de aardbeien iets kleiner en zullen we overstappen naar maat 30. Aangezien de aardbeien niet alleen op maat maar ook op vorm en kleur worden geselecteerd, ontstaat echt een hoogwaardig product", aldus Nico. Dankzij de gelegde verpakking in pakblad blijven de aardbeien bovendien in perfecte conditie. Hierdoor heeft het product in de winkel een beter shelflife en is het de bedoeling dat de consument het product in perfecte staat in huis krijgt."

Calinda
Het clubras Calinda biedt hoge kwaliteit zoete aardbeien met een bijzonder goede smaak. Gemiddeld hebben de aardbeien een bijzonder hoge brixwaarde tussen de 7,5 en 9. De Calinda is speciaal voor de Spaanse teelt ontwikkelde variant van de Hollandse El Santa aardbei.

De gelegde Calinda aardbeien zijn beschikbaar tot en met de eerste week van juni.

Voor meer informatie:
Nico Veldhoen
Staay-Hispa
T +31 180 679 142
Nico.Veldhoen@staay-hispa.nl  
www.staayfoodgroup.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven