Eric in ’t Veld (Triple Group) wordt directeur Vreugdenhil Young Plants

Eric in ’t Veld, directeur/eigenaar van Triple Group, in Maasdijk wordt directeur van plantenkwekerij Vreugdenhil Young Plants. Hij volgt Martin Uittenbroek op. Eric is oprichter van Triple Group, directievoerder van de nieuwbouw van veel AGF-verpakkings- en distributiecentra, zoals van Coöperatie DOOR, BE Fresh Produce, Eosta, Looye Tomaten, Greenpack, Redstar Trading enz. Daarvoor was hij  directeur van The Greenery en haar voorloper Van Dijk Delft.


V.l.n.r. Koos van der Klugt, Eric in ’t Veld en terugtredend directeur Martin Uittenbroek. Samen met Koos van der Klugt, directeur Klugt Quality Plants, zal Eric in ’t Veld leidinggeven aan de Vreugdenhil-Klugt Combinatie

“Na 25 jaar is het tijd om het stokje over te dragen. Met zijn brede ervaring in zowel commerciële als directiefuncties in de AGF- en de sierteeltwereld is Eric in ‘t Veld de juiste persoon om mijn taken aan hem over te dragen,” zegt Martin Uittenbroek. “Eric zal worden ondersteund door een sterk en ervaren managementteam. De organisatie is klaar voor deze nieuwe stap.”

Eric in ’t Veld gaat samen met zijn zakelijke partner Arie Kruithof ook een deel van het aandelenpakket van de familie Uittenbroek overnemen. Zij doen dit samen met EuroZaken, een investeerder uit Maassluis met 20 jaar ervaring in financiering en participaties. De familie Uittenbroek behoudt een aandelenpakket in de onderneming. Arie Kruithof zal werkzaam blijven als bestuurder binnen de Vreugdenhil-Klugt Combinatie. Hij en Eric in ‘t Veld zullen geleidelijk hun aandelenbelang in de Triple Group en de directie overdragen aan het management team van de Triple Group.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven