Total Produce - Haluco benoemt Dirk Willem Blijleven als Chief Commercial Officer

Total Produce - Haluco heeft Dirk Willem Blijleven aangesteld als Chief Commercial Officer (CCO) en lid van de Raad van bestuur, met ingang van 1 februari 2020. 

Blijleven (42) werkt al meer dan twee decennia in de vers- en voedingsmiddelensector. In zijn laatste functie was hij Manager Buying voor Aldi Nederland, na negen jaar bij Aldi Nord GmbH & Co. Eerdere ervaring heeft hij opgedaan in diverse verkoop- en marketingposities bij The Greenery, Dutch Flower Group en Driscoll's.

“Dirk Willem heeft een aantoonbaar trackrecord in het leveren van efficiëntie en synergieën op schaal en in het omarmen van verandering; uitdagingen aangaan, marktkansen benutten en groei realiseren. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe rol bij wat een belangrijk moment is in de evolutie van TP Haluco", zegt Lorcan O'Connor, Total Produce Regional Managing Director Nederland. 

Jan van der Lugt, oprichter en mede-eigenaar van TP Haluco voegt eraan toe: “Dirk Willem komt bij TP Haluco in een periode van aanzienlijke veranderingen in de Nederlandse tuinbouwsector. Blijleven is een sterke communicator en een consensusbouwer met sterke leiderschapsvaardigheden en een duidelijke visie. Als zodanig zijn het bestuur en ik ervan overtuigd dat Dirk Willem de juiste persoon is om waarde te leveren aan onze klanten en aandeelhouders wanneer ons bedrijf het volgende hoofdstuk van transitie en groei ingaat."

Over de positie zegt Blijleven zelf: “Ik ben vereerd dat ik ben benoemd tot CCO van TP Haluco. De organisatie is toegewijd aan het samenbrengen van de collectieve middelen en kerncompetenties van diverse telers in Nederland en wereldwijd. Ik zal mijn best doen om al onze belanghebbenden te dienen door onze telers en onze mensen te helpen hun ambities en hun passie om het verschil te maken, te vervullen.”

Voor meer informatie:
Total Produce – Haluco
Klappolder 224
2665 MR Bleiswijk
+31 (0)10 524 36 00
info@haluco.nl   
www.haluco.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven