Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Julien Brouwer van The Barn:

"Een project dat biologische voeding voor iedereen toegankelijk maakt is mogelijk"

Het seizoensaanbod respecteren, focussen op lokale productie, plasticverpakking vermijden en de CO2-uitstoot van je bedrijf compenseren door te herbebossen. Julien de Brouwer, oprichter van The Barn, is formeel: "Een leefbaar, transparant en duurzaam project dat biologische voeding voor iedereen toegankelijk maakt is mogelijk."

Vorige maand opende, na drie vestigingen in Brussel, de vierde winkel van The Barn in Antwerpen. Oprichters Julien de Brouwer en Quentin Labrique omschrijven de shops als overdekte seizoensmarkten waar een efficiƫnt model het mogelijk maakt dat biologische voeding gemiddeld twintig procent goedkoper wordt aangeboden.

Klik hier om verder te lezen

Bron: Weekend

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer