Nieuw lid raad van commissarissen Agrico benoemd

Johannes van Heerwaarden is tijdens de algemene ledenvergadering van Agrico op 18 december benoemd als nieuw (intern) lid van de raad van commissarissen van Agrico. 


Johannes van Heerwaarden

Johannes van Heerwaarden heeft een gemengd landbouwbedrijf in De Cocksdorp op Texel, waar hij pootaardappelen teelt voor Agrico. Sinds 2016 maakte hij deel uit van de poolcommissie pootaardappelen van de coöperatie. In het verleden heeft hij verschillende bestuurlijke functies bekleed bij andere agrarische organisaties.


Pieter van Maldegem en Adrie Vermeulen

Van Heerwaarden volgt hiermee Pieter van Maldegem op. Van Maldegem was sinds 2004 bestuurlijk actief bij Agrico, eerst als ledenraadslid en later als lid van de raad van commissarissen. Tijdens de centrale ledenvergadering die Agrico eerder deze week hield, werd Pieter van Maldegem in het zonnetje gezet door voorzitter Adrie Vermeulen en bedankt voor zijn grote inzet voor de coöperatie. De heer Van Maldegem richtte zelf ook een kort woordje tot de leden van Agrico, waarbij hij aangaf dat hij het werk altijd met veel plezier heeft gedaan en dat hij het jammer vindt dat zijn termijn er op zit.

De raad van commissarissen van Agrico vormt een personele unie met het bestuur van Coöperatie Agrico U.A. De raad van commissarissen bestaat uit zeven leden, waarvan er vier uit de kring van de leden komen.

Voor meer informatie:
Linda de Jong-Hoeksma
Adviseur Coöperatie en Communicatie
Agrico
Tel: +31 (0)527 639980
E: l.de.jong@agrico.nl
W: www.agrico.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.