Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koopman Jager Parasols en Zeilmakerij introduceert Bull verkooptafels

AGF'ers op de markt kunnen rekenen op praktische stevigheid

Tholen – Markttafels vol pakken met aardbeien is niet zo’n probleem maar wil je er aardappelen op kwijt, dan moet die tafel wel een stevig onderstel hebben. Karin Koopman van Koopman Jager Parasols en Zeilmakerij was niet tevreden over het aanbod in markttafels. Ze ontwikkelde daarom in eigen beheer een steviger variant waar goed over is nagedacht: de Bull verkooptafels.


Bull Christiaan is 120x120 hoog 70x100 en bepakt met aardappelen

“Mijn vader was groentenhandelaar op de markt, dus ik weet wel waar markthandelaren tegenaan lopen. We hebben daarom echt heel goed gelet op het materiaal, de draagkracht en gemak van de tafels”, vertelt Karin. “Marktkooplui willen tafels tijdens de opbouw natuurlijk zo vol mogelijk pakken. Ze willen liever bezig zijn met verkopen dan met bijvullen. De tafels zijn zo ontworpen dat deze zijn afgestemd op de kratten die erop komen. Er zijn geen opstaande randen boven op het rek, zodat kisten gemakkelijk door kunnen schuiven.”


Bull Christiaan met zeildoek bedrukt met appelen

Bull tafels doen hun naam eer aan volgens Karin: “Het zijn de sterkste tafels die er in Europa op de markt zijn. Het geheim van de tafels zit in de poten. De hoek ten opzichte van het blad is zodanig dat de tafel stabiel blijft, ook bij ongelijke gewichtsverdeling of als klanten ertegen aan leunen. Daarnaast geeft de hoekverbinding van de poten een hogere draagkracht aan de verkooprekken.”


Bull Christiaan 200 x 120 met gemengd fruit als zeildoek

Ook aan veiligheid is gedacht. De tafels zijn gemakkelijk inklapbaar om ruimte te besparen, maar dat mag niet ten koste gaan van de vingers. Vandaar dat er over het scharnier een vingerbeschermer zit.


Bull Mitch is een staand wandrek van 200 x 180

De Bull tafels zijn uit voorraad leverbaar en voor het mooie kun je er ook een zeildoel bijbestellen voor de afwerking.

 


Bull Christiaan zonder zeildoek

“Ons motto is “luister naar je klant”. We hebben voor iedere situatie wel een oplossing of maken er een. Zo hebben we op verzoek een “tafel butler” ontwikkeld. Een rek op wielen waar de ingeklapte tafels opstaan dat je mee kunt nemen tijdens het opbouwen. Dat scheelt een boel loopwerk heen en weer naar de vrachtwagen. Sommige klanten hebben namelijk wel 60 tafels staan”, besluit Karin.

Voor meer informatie
Karin Koopman
Koopman Jagers Parasols en Zeilmakerij
Meijersweg 11
7553 AX Hengeloengelo
T: 074-2919455
[email protected]
www.koopmanjagerparasols.com 

Voor meer informatie over de Bull Tafels:
www.bulltafels.nl