Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Schouten Agri Sorting Solutions is verhuisd

Schouten feestelijk verwelkomd in Hoorn

Vanaf vandaag is Schouten Agri Sorting Solutions officieel verhuisd van Kampen naar Hoorn. Nu alle bedrijven van de Invaro Agri & Horti Technology Group (Bercomex Flower Processing Solutions, Schouten Agri Sorting Solutions en Invaro Services & Supplies) onder één dak zitten, was dit het ideale moment voor Schouten om dat ook naar buiten te tonen. Het verwelkomen van de Schouten medewerkers ging gepaard met de onthulling van nieuwe buitenreclame voor de Invaro Group.


Gerben Schouten

Onthulling
Afgelopen maandag verzamelden alle medewerkers van de Invaro Group zich bij de entree van het pand. Hierbij heette CEO Gerben Schouten de medewerkers die vanuit Kampen overkwamen van harte welkom. “Door de krachten te bundelen, kunnen we elkaar ondersteunen in drukke periodes, meer en makkelijker kennis uitwisselen en samen innoveren”, aldus Gerben. De vlaggen zijn door medewerkers van elk van de drie bedrijven in de top gehesen, waarna er werd getoost op een succesvolle toekomst voor de Invaro Group.


Vlaggen Invaro Group

Buitenreclame
Aan de kant van de Rijnweg staan drie vlaggen van Bercomex, Schouten en Invaro Services & Supplies. Bij de fabriekshal wordt verlichting aangebracht met de logo’s van Schouten en Bercomex. Tot slot zijn op het terrein zuilen geplaatst, zodat bezoekers en leveranciers gemakkelijk de juiste weg vinden.


Onthulling van de zuilen

Toekomst
Voor klanten van Schouten verandert alleen het bezoekadres. De vertrouwde vertegenwoordigers blijven de klanten uiteraard gewoon bezoeken. Gerben: “Mijn vader bracht het bedrijf, dat inmiddels ruim 80 jaar bestaat, 50 jaar geleden van Blokker naar Kampen. Het was zeker geen gemakkelijke beslissing om naar Hoorn te verhuizen, maar het maakt de Invaro Group fit voor de toekomst.”

Bron: Invaro Group  

Publicatiedatum: