Grote belangstelling voor verschillende Hepro-aspergeschilmethodes op de Interaspa 2019

"In de gesprekken op de Interaspa Praxis in Wenzendorf bevestigde zich de trend van de aspergebranche in de richting van 'directe verkoop'. De hoge eisen aan de schilkwaliteit, het optimale capaciteitsgebruik bij de verwerking evenals personeelsoptimalisering zijn erg belangrijk voor onze klanten", aldus Jens Frommann directeur van Hepro. "Hierbij kunnen we optimale oplossingen aanbieden."


Het team van Hepro met Mareen Protte (derde vanaf links) en Jens Frommann (uiterst rechts).


Geïnteresseerden op de beursstand tijdens de Interaspa

Individuele standaardinstellingen
Dankzij het verticale schilprincipe en de tactmatige snelheid bewijst de Hepro-1800 zich als wensschilmachine op de Hepro-stand tijdens de Interaspa. "Klanten die tot nu toe met de klassieke HSM-180 geschild hebben en nu de volgende stap willen nemen, kiezen om vele redenen voor de Hepro-1800. Dankzij deze machine bespaart men tot wel twee personen vergeleken bij de schilmachines tot nu toe. Naschillen en de kwaliteitscontrole vervallen“, aldus Ellen Reinhold (Hepro). "Wie eenmaal van een perfect geschilde asperge uit de machine heeft kunnen genieten, kan de machine niet meer uit zijn bedrijf wegdenken.  Met de Hepro-1800 wordt het werk plezierig. Per touchdisplay is een snelle wisseling tussen drie individuele standaardinstellingen voor de schildruk mogelijk. Dankzij de tactmatige snelheid en de speciale opbouw door middel van een gekromde loopband kan een capaciteit van tot wel 2.400 asperges per uur met slechts één persoon bereikt worden.“


Het schillen van de asperges ter plaatse is een belangrijke dienstverlening voor moderne boerderijwinkels.

Perfecte aanvulling
De RSS, die eveneens deel van het productpalet van Hepro op de Interaspa Praxis was, bewijst zich als perfecte aanvulling op de Hepro-1800. Met dit apparaat laten geschilde witte asperges van verschillende groottes of ongeschilde groene asperges zich in een handomdraai in 25 mm lange, aantrekkelijk ruitvormig gesneden stukken veranderen. Ideaal voor de verkoop in de gastronomie of in de boerderijwinkel.


De Hepro 1800 met gekromde loopband: Deze geoptimaliseerde uitrusting maakt hoge schilprestaties van tot wel 2.400 asperges per uur met slechts één medewerker mogelijk. 

"Voor ons is het belangrijk om voor al onze klanten de passende schilmachine te vinden. We kijken samen naar alle eisen waar de machine aan moet voldoen en bieden de passende oplossing aan, rekening houdend met de grootte van het areaal, de verschillende rassen (en groottes), de personeelssituatie en de individuele financieringsmogelijkheden. Een presentatiemogelijkheid zoals de  Interaspa Praxis die biedt, maakt het ons mogelijk om met onze klanten in een aangename sfeer verschillende oplossingen persoonlijk door te spreken!", aldus Mareen Protte (Hepro). "Het aspergeseizoen is in zicht, maar nog ver genoeg weg om een beslissing te maken voor de juiste machine!“

Voor meer informatie:
Hepro GmbH
Mareen Protte (Vertrieb)
Tel: +49 5242 57979-31
Fax: +49 5242 57979-631
mprotte@hepro-gmbh.de
www.hepro-gmbh.de    


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven