Weiser, Idaho

Liquidatieverkoop voor Amerikaanse Four Rivers Onion Packing

Vanaf dinsdag 10 september kan op de website van Jones Swenson Auctions online geboden worden in de aanloop naar een live veiling n.a.v. de liquidatieverkoop van het voormalige Four Rivers Onion Packing in Weiser, Idaho. Een catalogus met de te veilen items is te verkrijgen via jonesswenson.com, waarop tevens extra informatie te vinden is. 

Het veilinghuis organiseert de volledige liquidatieverkoop van het uienverpakkingsstation. Volgens de website zijn de hoogtepunten van de veiling een Maff uienverpakkingslijn en een tweede verpakkingslijn. Ook worden een Xar Parmatic Daumar voor consumentverpakkingen, verschillende Hyster vorkheftrucks met verschillende laadvermogen, een Weight Tronics Cardinal stalen weegbrug, een Definder 3000 Digital weegplatform, verpak- en sluitmachines, stretch wrap machines, transportbanden en verschillende andere apparaten geveild.

Bron: Onion Business


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.