Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Greenyard Fresh Germany in Freiburg

"We willen een meerwaarde voor klanten, telers en leveranciers bieden"

De jarenlange vestigingsmanager Egon Heizmann is sinds 1 augustus manager van het nieuwe nevenbedrijf van Greenyard Fresh Germany in Freiburg im Breisgau.

Per 1 november zullen ook zijn beide zoons bij het nieuwe opgerichte 'Frischebrüder GmbH' gaan werken. "Ons bedrijfsdoel voor de lange termijn is om de nummer 1 versaanbieder in Zuid-Baden en Mittelbaden te worden. We willen een meerwaarde voor klanten, telers en leveranciers bieden om zo duurzame partnerschappen voor de lange termijn te verstevigen en nieuwe partnerschappen op te bouwen. Daarom houden we ons primair bezig met werkvelden waarin we "sterk" zijn, vertelt de jongste 'Frischebruder', Andreas Heizmann.

Frischebrüder GmbH is de nieuwe groenten- en fruitspecialist voor Zuid-Baden en Mittelbaden die bovendien lokaal geteelde groenten en lokaal geteeld fruit distribueert. Ook omvangrijke oplossingen op het gebied van contractlogistiek behoren tot het aanbodportfolio. Op de foto van links naar rechts: Thomas, Egon en Andreas Heizmann.

Onafhankelijk familiebedrijf
Voor ons bedrijf is het mogelijk om iedere klant flexibele, innovatieve en op maat gesneden oplossingen te bieden. Het productassortiment van Frischebrüder omvat lokale en internationale producten. Ook een breed bio- en convenience-assortiment is voorhanden. "Om de klanten de beste lokale producten met korte leveringsafstanden aan te kunnen bieden, worden de groenten- en fruittelers door persoonlijke contacten nauw aan Frischebrüder gebonden. Lokaliteit en internationaliteit gaan hand in hand om voor de klanten het beste productassortiment beschikbaar te maken", aldus Andreas Heizmann.


De vestiging in Freiburg is modern uitgerust en beschikt over alle noodzakelijke laaddocks evenals over koel-, sorteer- en commissioneringscapaciteit.

In totaal zeventig jaar branche-ervaring
Het managementteam van Frischebrüder bestaat uit zeventig jaar ervaring in de handel. Daarbij konden Egon, Thomas en Andreas Heizmann veel ervaring in de meest uiteenlopende functies verzamelen, die ze nu kunnen gebruiken om van Frischebrüder een succes te maken. Egon Heizmann vervult sinds 42 jaar een managementfunctie bij Greenyard Fresh Germany, heeft een goede binding met relevante klanten en is erkend specialist in de branche.

De zoons Thomas en Andreas Heizmann waren in de afgelopen jaren bij andere bedrijven uit de branche actief. Hiermee beschikt het trio over een omvangrijk en kwalitatief hoogwaardig netwerk van telers, leveranciers en klanten. Directe wegen, van de productie tot aan de klant, staan daarbij in de focus.


het magazijn en de productiehal

Klassiek groothandelsbedrijf en specialist tegelijkertijd
Met het nastreven van specialisatie wil Frischebrüder haar klanten een goede mix uit lokaliteit en internationaliteit bieden. Het gehele assortiment omvat momenteel circa 350 groenten- en fruitproducten en moet in de toekomst zelfs met verdere artikelen uitgebreid worden. "Tegelijkertijd zullen we toekomstig echter duidelijke focusproducten voor ons definiëren, waarop we ons gaan concentreren en waarin we ook een competente partner voor de levensmiddelenhandel willen zijn", zegt Andreas Heizmann.

In het kader van de klassieke groothandelsbusiness is iedereen die in grotere hoeveelheden in groenten en fruit handelt van harte welkom. "We leveren ons bonte aanbod in een straal van circa 100 km – aan lokale wederverkopers en industrieklanten tot aan cash & carry markten en weekmarktklanten. In de focus staan altijd de hoogste kwaliteit en beste klantenservice", aldus Egon Heizmann.


De eigen voertuigen.

Contractlogistiek - dienstverleningen en services
Frischebrüder biedt bovendien omvangrijke oplossingen op het gebied van contractlogistiek aan. Op een magazijnoppervlakte van circa 2.500 m2 staan koel-, sorteer- en commissioneringscapaciteiten ter beschikking. Dankzij het eigen voertuigpark, dat van 40-tonners tot aan transporters alle voertuigklassen omvat, kunnen bovendien logistieke dienstverleningen aangeboden worden.

Voor meer informatie:
Frischebrüder GmbH
GF: Egon, Thomas und Andreas Heizmann
Stübeweg 53
79108 Freiburg im Breisgau
T + 49 761 559 37-0
F + 49 761 506 320
mail@frischebrueder.de 
www.frischebrueder.de  

Publicatiedatum: