Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Palletcentrale viert 50-jarig jubileum

Op zaterdag 15 juni vierde de Palletcentrale haar 50-jarig jubileum. In 1969 begon de Palletcentrale met pallets verzamelen in de Rotterdamse haven. Die werden gesorteerd en terug geleverd aan producenten. Het vormt de basis van dit bedrijf: gebruikte pallets in- en verkopen. Inmiddels heeft de Palletcentrale vijf locaties, verspreid over Nederland en worden in de palletfabriek in Sas van Gent ook nieuwe pallets geproduceerd. Naast de vier miljoen gebruikte pallets, verkoopt de Palletcentrale jaarlijks twee miljoen nieuwe pallets. 

"Al vijftig jaar kijken wij samen met hun klanten naar de toekomst en realiseren ze de meest efficiĆ«nte palletoplossingen. Slimme oplossingen die zorgen voor kostenbesparingen en een betere bedrijfsperformance. In die periode groeide het bedrijf uit tot een landelijke speler, met vijf vestigingen. Dat hebben ze mede te danken aan de inzet van hun medewerkers en het vertrouwen van hun relaties en klanten. Op de bedrijfslocatie in Moerdijk werden daarom ruim zeshonderd bezoekers onthaald op een feest", aldus het bedrijf. 

"Het dak eraf"
"De middag begon met een sportief spektakel voor alle medewerkers en hun familieleden. Maar er viel meer te beleven. Een racesimulator, likeurproeverij, cocktailbar, VR-experience, sneltekenaar, nagelstyliste, barbier, fotospiegel, kinderentertainment."

Aan het eind van de middag was het tijd voor een borrel. De klanten en relaties schoven aan en er kon worden gegeten bij de verschillende foodtrucks. Later opende de PC Club de deuren. Jan Smit, DJ Juvanice en Hot Town brachten de stemming er in. Voor meer informatie:
Palletcentrale
0168 202 532
info@palletcentrale.nl
www.palletcentrale.nl 

Publicatiedatum: