Servero introduceert knijpfruit van 100% fruit

Servero introduceert Slurpfruit: knijpfruit gemaakt van 100% fruit, zonder toevoegingen. De groenten- en fruitfabrikant biedt ouders en hun kinderen hiermee een  verantwoord alternatief voor tussendoortjes zoals koek, snoep of ander knijpfruit die vaak veel suiker en andere toevoegingen bevatten. Servero Slurpfruit bevat 100% fruit en is vanaf het voorjaar van 2019 in de supermarkten te vinden in de varianten rood, oranje en geel.

Door een nieuwe manier van produceren, waarbij het fruit veel korter verhit wordt, blijft de smaak van het fruit behouden en hoeven er geen toevoegingen gedaan te worden, dus ook geen suiker. Een zakje Slurpfruit van Servero bevat dan ook niets anders dan 100% fruit. De groenten- en fruitfabrikant speelt hiermee in op de trend van gezonde, plantaardige tussendoortjes zonder onnodige toevoegingen.

Servero Slurpfruit 100% Fruit als verantwoord tussendoortje
Elke Schroevers, Marketing Manager van Servero: “Knijpfruit is een populair tussendoortje bij veel gezinnen. Het is lekker en gemakkelijk mee te nemen. Perfect voor drukke dagen waarop ouders hun kinderen toch een verantwoord tussendoortje willen geven. Knijpfruit bevat echter vaak allerlei toevoegingen zoals suiker en aroma’s. Ons Slurpfruit bevat alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf en kun je dus gerust als kleine snack meegeven.”

Servero wil het voor ouders en kinderen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om voor Slurpfruit te kiezen. Zo wordt er voor kinderen herkenbaar fruit gebruikt zoals appels, aardbeien, bananen, mango’s, abrikozen en perziken. Deze worden vervolgens tot een gladde fruitmoes gepureerd. Schroevers voegt daaraan toe: “We noemen ons Slurpfruit ook zoals kinderen het zeggen. Dus we hebben ‘het rode zakje’, ‘het gele zakje’ en ‘het oranje’ zakje in ons assortiment.”

Ook knijpfruit voor volwassenen
Om de volwassen liefhebbers van knijpfruit tegemoet te komen, is er ook Servero 100% Fruit to Go, een fruitsnack van 100% fruit met een volle textuur en verkrijgbaar in de smaken Strawberry Heaven, Peachy Moment, Mango Therapy, Very Berry en Pineapple Swirl Biologisch. Ook dit knijpfruit bevat geen onnodige toevoegingen zoals suiker. Elke Schroevers: “Iets toevoegen is helemaal niet nodig. Onze missie is om al het goede van groenten en fruit te behouden door tijdens het verwerken niets toe te voegen. We willen natuurlijk de lekkerste zijn!”

De nieuwe Servero Slurpfruit 100% Fruit is sinds dit voorjaar te koop in de supermarkt en is verkrijgbaar in verpakkingen van 4 zakjes en in een familypack van 12 zakjes. De consumentenadviesprijs is vanaf € 2,05 voor een 4pack en € 5,22 voor een familypack.  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven