Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FruitMasters veilt eerste blauwe bessen van het seizoen

FruitMasters heeft de eerste kistjes blauwe bessen van het seizoen geveild. De opbrengst schenken telers Piet van Cranenbroek en Hay Keunen aan Stichting Ouders van het Overleden Kind (OOK). Peter Weverwijk en FruitMasters Holland kochten de eerste kistjes. De opbrengst van de eerste kistjes is 433,20 euro.


Klokkoper Peter Weverwijk samen met teler Rob van Cranenbroek met het eerste kistje blauwe bessen

Teler Van Cranenbroek en Keunen brachten maandag 27 mei de eerste blauwe bessen naar de veiling. De twee kistjes blauwe bessen zorgden voor een totale opbrengst van 433,20 euro. De opbrengst gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit keer is dat Stichting OOK. Zij zorgt voor contact tussen ouders met een overleden kind.

Blauwebessentelers
De blauwe bessen van Van Cranenbroek zijn van het ras Star. Teler Keune bracht het ras Blue Gold. De blauwe bessen zijn stevige vruchten met een helder blauwe kleur. Blauwe bessen zijn populair vanwege hun heerlijke zoetzure smaak. De veiling van de eerste doosjes blauwe bessen bij FruitMasters zijn onderdeel van de start van het zachtfruitseizoen.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
Postbus 222
4190 CE Geldermalsen
Tel: 0345 578 808
https://fruitmasters.com/nl/

Publicatiedatum: