Edward Kors Groenten en Fruit

Gratis AGF-actie: Veel aandacht, nog geen kaarten

Tholen - Een half jaar gratis groenten en fruit hebben voetbalfans mét kaarten voor de wedstrijd vanavond van Ajax tegen Tottenham (nog) niet kunnen verleiden om hun kaarten te verruilen voor deze beloning. "Heel veel leuke reacties, betrokken klanten, maar nog geen kaartjes", vertelt Edward Kors van de gelijknamige groenten- en fruitwinkel in Heemstede.

Edward Kors is zoals meer mensen naarstig op zoek naar kaarten maar de kaarten die worden aangeboden zijn zeer prijzig. "De prijzen op de zwarte markt zijn onbetaalbaar. Toen kwam mijn zoontje op het idee om een ruil voor te stellen: twee kaartjes voor een half jaar lang gratis groenten en fruit", vertelt Edward.

Edward en zijn zoon zijn groot fan van Ajax en staat te trappelen om naar de wedstrijd te gaan. Klanten in de winkel gunnen Edward en zijn zoon de kaartjes en hopen met hem mee. Maar ondanks dat Edward met de actie vele kranten en de landelijke televisie haalde, heeft er nog niemand kaartjes aangeboden.

Er zijn nog een aantal uren te gaan voor de wedstrijd, dus mensen kunnen zich nog melden. "En als het niet gebeurt, ga ik lekker met mijn vrouw en de rest van de familie vanavond genieten voor de buis. Ajax zal zeker winnen en wie weet lukt het om de finale in Madrid bij te wonen!", besluit Edward.

Edward Korst Groente Fruit & Primeurs
Binnenweg 146
Heemstede
T: 023-5281131
info@korsgroente-fruit.nl 
www.korsgroente-fruit.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven