Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sorteermachine voor groot fruit wordt geïntroduceerd op MacFrut in Italië

De sorteermachine van Aweta, speciaal ontworpen voor grote groenten en fruit, zal tijdens de MacFrut in Italië op 8-10 mei 2019 worden gedemonstreerd.

Sorteren van langwerpige perenrassen, zoals Conference, Abate, Fetel en andere
De Cup XL-machine is speciaal ontworpen om grote producten te sorteren dankzij de brede borstels van de verenkelaar en brede cups. De langwerpige peer roteert perfect onder de camera voor een compleet 3D-beeld van het product zonder het kostbare fruit te beschadigen. De overgang van de verenkelaar naar de drager is soepel, zacht, nauwkeurig en geluidloos. De cup 330 is speciaal ontworpen voor langwerpige peren en andere ronde producten. De producten positioneren zichzelf stabieler in de cups, waardoor een hogere wegingsnauwkeurigheid mogelijk is. Dankzij de nieuw ontworpen mechanische opstelling kan een machinesnelheid van 5 producten per seconde worden bereikt.

Kwaliteit
Aweta reageert op de hoge marktvraag naar de kwaliteit van peren met onze ‘state-of-the-art’ sensortechnologie. Het Hyper Vision Hyperspectral camerasysteem kan externe kenmerken van peren en ander groot rond fruit detecteren. De Hyperspectrale camera's kunnen onderscheid maken tussen defecten op de schil (bv. mechanische schade) en defecten door de schil (bv. rotting).
Voor interne defecten gebruiken de klanten het Peer Inscan-systeem. Dit systeem is specifiek ontworpen voor het niet-destructief meten van de interne kwaliteit van uw peren. Door de techniek kan men de partij zuiveren van interne bruining,  lage suikerwaardes en alle andere voorkomende interne problemen. 



Interface
"Onze nieuw ontworpen gebruiksvriendelijke interface, Flow Master, is een geïntegreerde installatieoplossing die wordt gebruikt om kwaliteit, artikelen en orderbeheer te regelen. Flow Master stelt klanten in staat om hun sorteer- en verpakkingsbehoeften op een eenvoudige en efficiënte manier te beheren en kan de resultaten zelfs integreren in elk bestaand ERP-systeem. Flow Master is een uitgebreide feedbacktool voor alle betrokken partijen: van operator tot externe exporteur en management", aldus Aweta. 

Voor meer informatie:
Aweta Group
+31 88 668 8000
sales@aweta.nl 
www.aweta.nl 

Publicatiedatum: