Postuma AGF introduceert duurzaam champignonbakje

Wie kent ze niet, het traditionele blauwe champignonbakje. Vanaf heden komt daar verandering in! Postuma AGF heeft een hersluitbare 100% kartonnen verpakking ontwikkeld. Naast de milieutechnische argumenten geeft het de AGF specialist tevens de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in onze maatschappij. Plastic ligt onder een vergrootglas. De AGF specialist is continu op zoek naar onderscheidend vermogen. Deze twee ontwikkelingen hebben er voor gezorgd, dat er een langdurig proces van ontwikkeling vooraf is gegaan aan de introductie van een volledig kartonnen bakje.

Een intensieve samenwerking tussen Van Doremaele champignons, Driepak Verpakkingen en Postuma AGF heeft in een uniek bakje geresulteerd. Vele proeven zijn vooraf gegaan, om een aantal belangrijke facetten te borgen. Te weten, behoud van kwaliteit van het product, uitstraling, zoveel mogelijk behoud van prijs, saneren van het plastic en een hersluitbaar bakje.


Met dit nieuwe bakje kan de consument een duurzaam bakje ook probleemloos meenemen zonder extra verpakkingsmateriaal. De champignon kan voldoende ademen en de verpakking is vocht bestendig. Het bakje geeft daarnaast een ambachtelijke luxe uitstraling.

De start is volledig ingezet op de witte champignons met de intentie om dit later uit te breiden met kastanjechampignons. Ze zijn verpakt per 6x225 gram in een statiegeld multikrat.

Dit bakje is exclusief verkrijgbaar bij Postuma AGF, voor de AGF-specialist!

Voor meer informatie:
Remon de Kleine
Postuma AGF
038-3370099
Remon.dekleine@postuma.nl
www.postuma.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven