Overlijdensbericht Hans van Ooijen (van Ooijen Citrus)

Zondag 14 april is Hans van Ooijen op 66-jarige leeftijd overleden. De crematieplechtigheid wordt gehouden vrijdag 19 april om 15.00 uur in de aula van het crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam-Zuid.

Hans van Ooijen kwam uit een echt AGF-gezin. In 1934 begon Han van Ooijen met de handel in groenten en fruit op de groothandelsmarkt aan het Noordplein in Rotterdam. In 1955 nam zijn zoon Sjaak van Ooijen de zaak over en enkele jaren later verhuisde de groothandelsmarkt naar de Spaanse Polder in Rotterdam. Toen Sjaak van Ooijen in 1974 met pensioen ging, startten zijn twee zoons Hans en Gerry hun eigen onderneming.

Na enkele verhuizingen binnen de groothandelsmarkt veranderden de activiteiten geleidelijk van groothandel naar import/export. De kans kwam om een nieuw distributiecentrum in Ridderkerk te laten bouwen in het centrum van de AGF-handel. In 2002 was het complex klaar en vond de verhuizing plaats naar de Handelsweg. In 2012 heeft Hans van Ooijen besloten om zich terug te trekken uit de dagelijkse handel.

Klik hier voor de rouwkaart

Correspondentieadres:
Familie van Ooijen
p/a Jan Luykenstraat 6
2985 BV Ridderkerk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven