Nieuwe rol Arjan Brouwer bij Kiremko

Arjan Brouwer krijgt een nieuwe rol bij Kiremko als Area Sales Manager voor Frankrijk, Spanje, Portugal en Latijns-Amerika. Hij gaat deze functie vervullen als zelfstandig ondernemer. Hij zal ook voor andere opdrachtgevers vergelijkbare commerciële activiteiten gaan ontplooien, zoals voor Kiremko-partner Tolsma-Grisnich.

Eigen ondernemerschap
Meer dan 21 jaar heeft Arjan Brouwer de Kiremko-organisatie doorlopen in verschillende functies. In deze nieuwe vorm krijgt hij de vrijheid om het eigen ondernemerschap te combineren met de kennis en ervaring die zo beschikbaar blijft voor Kiremko en haar klanten. Voor die klanten zal weinig veranderen, Arjan blijft hun commerciële aanspreekpunt. Met deze samenwerking zet Kiremko een nieuwe stap voorwaarts, naar een klant gedreven organisatie, gericht op één visie: Het succes van de klant.            

Blijvend verbonden
Arjan Brouwer: “Ik kijk uit naar deze uitdaging, waarin ik mijn kennis en ervaring met Kiremko en andere opdrachtgevers kan inzetten voor succesvolle projecten. Ik ben blij om op deze manier aan Kiremko verbonden te blijven. Daarnaast biedt deze samenwerking mij de ruimte om ook nieuwe markten, producten en bedrijven te leren kennen.”

Marcel van Huissteden, adjunct-directeur Kiremko: “Arjan Brouwer heeft een schat aan kennis en ervaring. Wij zijn blij dat we onderdeel zijn van zijn nieuwe uitdaging. Onze klanten kunnen blijven rekenen op zijn en onze toewijding.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven