Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kloosterboer verkoopt Varekamp Coldstores Holland

Per 1 maart 2019 draagt Kloosterboer haar belang in Varekamp Coldstores Holland te Poeldijk over aan Nowee Fresh Logistics Holding als gevolg van een strategische keuze. De bedrijfsnaam Varekamp Coldstores Holland B.V. blijft van kracht.

Alex Kloosterboer, CEO van Kloosterboer, geeft aan dat de fruitactiviteiten van de Kloosterboer groep meer gecentreerd worden in Kloosterboer Cool Port te Rotterdam. Cool Port is met haar 40.000 palletplaatsen, het duurzame pand met BREEAM certificaat en haar gunstige ligging goed geëquipeerd om fruitafhandeling efficiënt voor haar klanten te accommoderen. De deelneming in Varekamp Coldstores Holland past daarmee niet meer in de toekomststrategie van de Kloosterboer groep.

Willem Nowee - eigenaar van Nowee Fresh Logistics Holding en sinds 2005 General Manager van Varekamp Coldstores Holland – is enthousiast over de overname. ‘We hebben een mooie klantenkring in binnen- en buitenland, een uitstekende locatie in Westland nabij de Rotterdamse haven en prima faciliteiten. Onze partners, waarmee we samenwerken, zijn ieder specialist op hun vakgebied. Onze ambitie is de groei in onze dienstverlening van de afgelopen jaren door te ontwikkelen. Met deze focus én onze passie voor de verslogistiek zet Varekamp Coldstores Holland een volgende stap als betrouwbare schakel tussen klant en haar Europese afzetmarkt’.

Varekamp Coldstores Holland, sinds 1953 actief in de verslogistiek, biedt haar klanten een full servicepakket aan diensten en beschikt over de benodigde certificaten. Met ruim 7.000 palletposities in 28 koelcellen is het bedrijf goed geoutilleerd en klaar voor de toekomst.

Voor meer informatie:
www.kloosterboer.com / www.varekampcoldstores.com of contact opnemen met:


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven