Silvia Janssen-Voorbij nieuwe CEO Service2Fruit

Service2Fruit B.V. heeft Silvia Janssen-Voorbij vanaf 1 februari aangesteld als haar nieuwe CEO.  Met deze aanstelling als CEO van Service2Fruit wordt de volgende stap gezet in de verdergaande professionalisering van Service2fruit. Service2Fruit is een Europees onafhankelijk, online handelsplatform voor AGF, ontstaan vanuit de gedachte dat u als koper of als verkoper op transparante en betrouwbare wijze zaken wil doen met een eerlijke prijs voor alle betrokkenen.

Service2Fruit brengt dan ook kopers en verkopers actief met elkaar in contact op een digitaal (E)verkoopplatform 24 uur per dag, 7 dagen in de week (24/7), het hele jaar door. Ook dienstverlening zoals kwaliteitscontrole, sorteren, koelen en transport kunnen hierbij eenvoudig online via Service2Fruit worden geregeld.

Haar aanstelling is de eerste stap in een strategisch plan dat ze samen met de board opstelde waarin o.a. doelstellingen zijn opgenomen als:
- verdere vernieuwing en modernisering van de services aan alle gebruikers, telers en handelaren;
- het uitbouwen en rationaliseren van de Europese werking, waarbij de integratie van S2F België en Nederland een eerste stap zal zijn;
- het uitdragen van de duidelijke scheiding tussen eigenaren en dagelijkse leiding.

Silvia is haar 22-jarige loopbaan begonnen in de accountancy waar ze ervaring heeft opgedaan bij een breed scala aan ondernemingen in diverse sectoren. Sedert 7,5 jaar is ze actief in AGF.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven