Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

100% recyclebare schaal verpakking voor appelen

Vanuit de markt ziet Jasa een toenemende vraag naar duurzaam verpakken en recyclebare oplossingen. Daarom ontwikkelde het bedrijf een 100% recyclebare technologie voor het verpakken van appelen.

De nieuwe schaal verpakkingen bestaan uit sleeves gemaakt van 100% recyclebaar karton en, in veel gevallen, uw huidige schalen. Daarmee vervangt de sleeve het folie materiaal wat nu gebruikt wordt om appels te verpakken. Met de nieuwe sleeves voor appels blijven de appels goed zichtbaar in de verpakking zonder dat de appels uit de verpakking genomen kunnen worden. Daarnaast is er een handvat in de sleeves geïntegreerd zodat de verpakkingen goed draagbaar zijn. De sleeves zijn onder andere geschikt voor schalen met 4 of 6 appels.

De in 2018 geïntroduceerde Sleever is ontworpen aan de hand van de eisen en wensen van de gebruiker: de Sleever verwerkt tot maximaal 80 appel schalen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, heeft een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor toepasbaar in vrijwel elke verpakkingslijn. Daarnaast is de Sleever energiezuinig, compact en verdient zichzelf binnen een jaar terug door kosten te besparen met automatisering.

De nieuwe Sleever voor appels wordt op Fruit Logistica in Berlijn gelanceerd. U kunt JASA vinden in Hal 9, stand D-14.

Voor meer informatie:
JASA Packaging Solutions
Hazenkoog 14
1822 BS Alkmaar
T. (072) 561 27 00
s.hulshoff@jasa.nl
www.jasa.nl
www.facebook.com/JasaPackagingSystems


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven