Harrij Schmeitz neemt afscheid van GroentenFruit Huis

Per 1 februari a.s. beëindigt Harrij Schmeitz de samenwerking met GroentenFruit Huis, Stichting Frug I Com en Fresh Information Management Center. Digitalisering van de groenten- en fruitsector is een belangrijke strategische aangelegenheid voor GroentenFruit Huis en heeft een vaste plaats in het Jaarplan 2019.

Harrij heeft, samen met zijn collega’s, de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de invulling van de activiteiten in stichting Frug I Com en aan de activiteiten in Fresh-Upstream, Tuinbouw Digitaal etc. Deze staan allen in het teken van digitalisering in de groente- en fruitketen.

Harrij legt tevens zijn taken neer als directeur van Fresh Informationmanagement Center B.V. (FIC) en maakt hiermee de weg vrij om de komende jaren op een andere basis met elkaar samen te werken waarbij Harrij als innovator zijn bijdrage kan blijven leveren aan digitalisering binnen de groente- en fruitsector.

GroentenFruit Huis heeft haar activiteiten op het gebied van GLN-codes en het ontwikkelen van het digitale berichtenverkeer ondergebracht in Stichting Frug I Com. Voor leden van GroentenFruit Huis  gaan de werkzaamheden binnen Stichting Frug I Com door zoals ze gewend zijn. GroentenFruit Huis/Frug I Com continueert de samenwerking met betrokken partijen zoals GS1. Inspanningen op het gebied van standaardisatie zijn noodzakelijk om als sector onze belangrijke positie te behouden in het internationale handelsverkeer.

Voor meer informatie:
Groentenfruit Huis
www.groentenfruithuis.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.