Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF'ers op de Biobeurs

Tholen - Deze week verzamelde de bio-branche zich in de IJsselhallen in Zwolle. Er waren ook verschillende AGF-bedrijven aanwezig, die we in onze fotoreportage verzameld hebben. Er zal vanmiddag ook een fotoreportage te vinden op Biojournaal met alle standhouders. 

Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-bedrijven. 

De AGF-bedrijven hadden ook verschillende nieuwigheden. Eosta zet dit jaar in op de zogenaamde 'plastic-free zone'. Het bedrijf wil hiermee het gebruik van plastic verpakkingen terugdringen. Bio-Center ZANN gaat over ander halve maand verhuizen. Vitalis bestaat dit jaar 25 jaar. Wim Stoker was voor het eerst aanwezig onder de nieuwe naam Stoker Vogelaar. 

Binnen de bio-sector zijn in 2018 verschillende bedrijven gefuseerd. Zo is Odin gefuseerd met de Nieuwe Band en nam Udea Natudis, Kroon en Hagor over. Deze bedrijven waren ook voor het eerst samen te zien op de beurs. 

Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-bedrijven.