Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nederland speciaal in de spotlights op Franse tuinbouwbeurs

Fotoreportage SIVAL 2019

Morgen begint de IPM in Essen, maar vorige week verzamelde de glastuinbouwsector zich in Angers voor de SIVAL 2019. Een echte Franse beurs, maar wel een waar het aantal internationale toeleveranciers de afgelopen jaren zienderogen is gestegen. Tijdens de editie van dit jaar stond Nederland zelfs centraal.


De vertegenwoordiging van Rijk Zwaan, Teboza, Greefa en Burg Machines

Bekijk hier het fotoverslag.

De SIVAL verwelkomde dit jaar bijna 2000 buitenlandse bezoekers uit 42 verschillende landen. Diverse exposanten lieten weten dat de beurs momenteel vooral nog interessant is voor toeleveranciers die zich op Frankrijk richten, maar daarin komt langzaam wel verandering in. Meer internationaal bereik is waar de SIVAL zich sterk voor maakt.

 

Uiteraard ontbraken ook de Nederlanders niet op de beurs. Zij stonden zelfs speciaal in de schijnwerpers. Een Nederlandse delegatie was uitgenodigd en bezoekers kregen een rondleiding aangeboden langs Nederlandse bedrijven. 

 

Bekijk hier het fotoverslag.