Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Henri Vercruysse, BE O:

“Wij bieden bio-producten voor een betaalbare prijs aan in een toffe sfeer”

Tholen – Antwerpen is sinds vandaag weer een biologische winkel rijker: de versmarkt BE O opent er haar deuren vandaag (10 januari) in de Antwerpse wijk Berchem. “BE O staat voor Be Organic”, begint mede-eigenaar Henri Vercruysse. “Onze missie is om biologische producten voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen wij door verse, biologische producten aan te bieden aan een betaalbare prijs in een toffe sfeer.”

De markt in Antwerpen is de derde vestiging van BE O. “Wij hebben al winkels in Gent en Nevele. Drie jaar geleden zijn we begonnen met BE O. We hebben nu voor Antwerpen gekozen omdat we daar het perfecte winkelpand tegenkwamen. We zitten in een oude SPAR, waar we ook parkeerplaatsen hebben. Daarnaast zijn ook tram- en bushaltes vlakbij en zitten we nog binnen de Antwerpse Ring. In deze buurt wonen veel bewuste consumenten. Alles was juist bij deze plek.”

En wat kunnen klanten dan zoal kopen bij BE O? “Wij verkopen een basisassortiment met ongeveer 300 producten. Dit omvat onder andere olijfolie, wijn, groenten, fruit, noten, zaden, gedroogd fruit en pasta’s. Klanten kunnen na een bezoek aan onze winkel zeker een maaltijd bereiden”, besluit hij.

Voor meer informatie:

BE O Antwerpen
Lange Leemstraat 252
2600 Antwerpen
antwerpen@beo-markt.be  
www.beo-markt.be