Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start Advanced Plants als nieuwe leverancier frambozenplanten

Advanced Berry Breeding B.V. (ABB) richt een nieuwe zusterorganisatie op: Advanced Plants B.V. Samen met een vijftal plantenkwekers gaat deze nieuwe onderneming frambozenplanten produceren. Advanced Plants is daarin de coördinator en het communicatieloket.

De aanleiding om deze nieuwe organisatie op te richten is de toenemende vraag naar planten van ABB-rassen. Daarnaast heeft ABB een stabiele basis in de plantenmarkt nodig.

Het vijftal plantenkwekers zal de opkweek van moederplanten en de productie van verse plugplanten van alle bestaande en nieuwe ABB-rassen gaan verzorgen.

Advanced Plants zorgt voor een goede verdeling en beschikbaarheid van alle ABB-rassen. Een heldere en regelmatige communicatie naar klanten wordt vanaf nu door een vast team aangepakt.

Advanced Berry Breeding B.V. en Advanced Plants B.V. verwachten een succesvolle samenwerking, zowel met de plantenkwekers als met de klanten.

Voor meer informatie:
Advanced Plants
Architronlaan 1
5321 JJ Hedel
The Netherlands
info@advancedplants.nl  
www.advancedplants.nl  

Publicatiedatum: