Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Zetapack

Speciale sorteermachine voor delicaat fruit

Het was een zeer positief jaar voor het Italiaanse Zetapack, dat gespecialiseerd is in de productie van sorteermachines voor delicaat fruit. "In een paar maanden tijd hebben we zeven verwerkingslijnen verkocht. Een resultaat dat verder gaat dan we hadden verwacht,” zegt verkoopmanager Nicola Antonacci.

  De verwerkingslijn van kaki's

De eerste klanten van Zetapack waren Trybeca, Albifrutta, Giurset, Fogliati, Leonesi, Agrintesa en Pison.Volgende week zal een sorteermachine worden afgeleverd bij Trifoglio.

"Door onze innovatie kunnen we steeds meer voldoen aan de behoeften van de logistiek en die van de consument", gaat de manager door.

De verwerkingslijn van appelen

Met behulp van de Zetapack-sorteermachine is het mogelijk om de Abate-peren direct uit de fruitbewaring te verwerken zodat de kans op schade minder wordt.

De verwerkingslijn van peren

De sorteermachine is cirkelvormig. Hierdoor blijft delicaat fruit zoals kaki, peren, rijpe perziken, grote abrikozen of nashi peren in goede staat.

Het specifieke systeem

Via de software is het mogelijk om het fruit te sorteren op gewicht, grootte en kleur.

Nicola Antonacci en Stefano Zoli

"We willen dat het fruit de consument in goede staat bereikt. Daarom is het van cruciaal belang om fruit zo veel mogelijk in de laatste fase te oogsten."

"Dankzij onze sorteerder kan het fruit rijper worden geoogst dan in het verleden, omdat de belangrijkste fasen met de hand worden uitgevoerd, terwijl het geautomatiseerde systeem de sortering maakt op basis van de ingestelde parameters", concludeert Antonacci.

Contact:
Zetapack
Sede Legale
Via L. Longo, 220
47521 Cesena (FC) Italië
Tel.: (+39) 335.6878235
Email: nicola.antonacci@zetapack.it
Web: www.zetapack.it

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.