Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yvonne Witpaard: "Dankzij ervaring in AGF en DKW ken ik complexiteit biologische markt"

Connectivation supporting sales&marketing op internationale bio-markt

Begin januari is Yvonne Witpaard gestart met Connectivation, supporting sales&marketing office voor biologische en duurzame producten en merken. "Er blijkt veel behoefte aan persoonlijke ondersteuning op het gebied van sales en marketing binnen de internationale biologische sector. De markt groeit, concurrentie neemt toe en de consument maakt steeds bewustere keuzes. Hoe lastig is het om zichtbaarheid te creëren zonder voorbij te gaan aan de toegevoegde waarde van het biologisch product. De markt blijft zich verder ontwikkelen. Duurzaamheid is gesprek van de dag en gaat verder dan alleen het aanbieden van een biologisch product. Plastic, CO2, waardering, herkomst, verpakking zijn enkele punten waar veel aandacht voor is en juist in de biologische sector al bijna als vanzelfsprekend wordt ervaren. Dat betekent dat de sector veel waarde in handen heeft en laat dat onderscheid nu juist de kracht voor de toekomst zijn."

"Met Connectivation zet ik mij in als verbindende factor tussen leverancier, product/merk en eindgebruiker met als doel het aanbod van biologische en duurzame producten te verbreden. Producten die bijdragen aan de essentie van een duurzame toekomst, die dicht bij de oorsprong blijven, bijdragen aan een gezondere wereld en een krachtig verhaal te vertellen hebben", vertelt Yvonne.

"Door het creëren van meer zichtbaarheid en beschikbaarheid in de markt van biologische en duurzame producten, kennis van de consument te verhogen en het verhogen van naamsbekendheid van producten die niet alleen waarde toevoegen aan een bewustere lifestyle van de consument, maar vooral ook een bijdrage leveren aan een duurzamere en respectvolle wereld. Het biologisch product is niet alleen onderscheidend, maar heeft ook intrinsieke meerwaarde die in mijn ogen strategisch gezien het verschil kunnen maken in de toekomst", vertelt de onderneemster.

"Met achtergrond en ervaring op het gebied van import en export en beheersing van diverse talen, richt ik mij tevens op ondersteuning op het gebied van import en export. Het is van groot belang goed inzicht te hebben in het exportproces om de juiste ondersteuning te kunnen bieden op het gebied van wet- en regelgeving, certificering, contracten en marktinformatie. Vaak lijkt het eenvoudig, maar komt er toch heel wat kijken bij het exporteren van biologische producten. Bedrijven die zakelijke kansen zien in het buitenland, maar geen kennis hebben van exporteren, help ik graag op weg."

"Met ervaring in zowel biologische AGF als DKW weet ik hoe complex de biologische markt kan zijn. En hoe belangrijk het is met de gehele keten in gesprek te blijven om het onderscheiden vermogen van biologisch te blijven benadrukken en samen te werken aan verdere groei. Niet alleen groei in afname, maar ook in efficiëntie, communicatie en bereikbaarheid. Zo ben ik groot voorstander voor het opzetten van een onafhankelijk en toegankelijk consumentenplatform, waarbij de consument met al zijn of haar vragen en opmerkingen betreffende biologisch terecht zou kunnen, kennis kan vergaren en informatie kan inwinnen", vervolgt Yvonne.

"Omdat ik geloof in initiatieven met grote toegevoegde waarde bied ik naast Connectivation met SanaStore de service als distributieplatform voor mooie producten en merken. Om het onderscheid van de biologische markt te versterken, wil ik met SanaStore kleinere initiatieven met grote toegevoegde waarde de gelegenheid bieden zichtbaar te worden in de groeiende biologische markt, waar niet altijd gelegenheid wordt geboden voor onderscheidende concepten", besluit Yvonne.

Voor meer informatie:
Yvonne Witpaard
Connectivation
Mob: 06-15543595 
info@connectivation.nl 
www.connectivation.nl

Publicatiedatum: