Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Staay Food Group behaalt RIK certificaat

"Lagere controlefrequenties KCB van toepassing voor kwaliteitscontrole AGF"

Het Kwaliteits-Controle-Bureau (KCB) kan marktdeelnemers toelaten tot het Reglement Interne Kwaliteitscontrole (RIK), waardoor een lagere controlefrequentie op die marktdeelnemer van toepassing wordt voor kwaliteitscontrole van groenten en fruit. De Staay Food Group vestiging in Venlo, Staay-Van Rijn, heeft voor de eerste keer het RIK certificaat behaald. Het Kwaliteits-Controle-Bureau (KCB) bevestigt daarmee dat Staay-Van Rijn in hoge mate voldoet aan belangrijke Europese voorschriften op het gebied van kwaliteitszorg en productkwaliteit.

Middels het RIK wordt nadere uitvoering gegeven aan artikel 12 van de Uitvoeringsverordening (EU) nr. 543/2011 met EU-voorschriften voor de kwaliteitszorg en tevens garanties voor de productkwaliteit.

Alle Nederlandse handelsbedrijven van Staay Food Group zijn nu officieel RIK gecertificeerd.

Publicatiedatum: