Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alain de Pauw:

"EXSA Germany verkort de weg naar overzees fruit"

Retailers, groothandelaren en foodservicebedrijven uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen overzees fruit nu direct van de bron inkopen bij EXSA Germany. De oprichting van dit bedrijf in Duitsland brengt fruit uit landen als Zuid-Afrika, Costa Rica en Egypte voor deze bedrijven dichterbij.

De komst van dit nieuwe Duitse bedrijf (gevestigd in Hamburg) betekent voor retailers uit de DACH-landen een directe verbinding met de bron van overzees fruit. “De reden van ons bestaan is het inkorten van de handelsketen tussen teler en retailer”, vertelt Alain De Pauw, Geschäfstführer bij EXSA Germany. “Daarbij letten we heel scherp op alle details die belangrijk zijn bij het leveren van vers fruit van topkwaliteit. Dit met als doel dat onze klanten op het einde van de dag meer fruit hebben verkocht.”Toegevoegde waarde voor retailers, food service en handelaren
Druiven, pruimen en citrus uit Zuid-Afrika, meloenen uit Costa Rica en druiven uit Egypte; dit zijn producten uit het overzichtelijke, gespecialiseerde assortiment van EXSA Germany. Producten die niet alleen van toegevoegde waarde zijn voor retailers, maar zeker ook voor foodservicebedrijven en handelaren. “Wie onze druiven, citrusvruchten, pruimen en meloenen proeft, heeft de smaak te pakken en komt terug voor meer. Onze toegevoegde waarde komt daarnaast terug in tailor made packaging, fruit ripening en branding. We kunnen niet wachten om geïnteresseerde bedrijven meer te vertellen over ons innovatieve assortiment en over de waarde die EXSA Germany aan hun business kan toevoegen."

Als onderdeel van de EXSA Group - samen met EXSA South Africa, EXSA Europe en EXSA UK – heeft ook EXSA Germany focus op fruit van eigen teelt. Daarnaast wordt er samengewerkt met dedicated growers. Al dit fruit wordt volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd en verpakt, met als hoogste prioriteit kwaliteit en voedselveiligheid. Dit garandeert EXSA door 100% van het fruit op MRL te testen en te laten keuren op kwaliteit door een onafhankelijke partij. Iedere grower kent bovendien hoge Social Responsibility Standards en heeft uiteenlopende sociale, lokale projecten opgezet.

Voor meer informatie:
EXSA Germany GmbH & Co. KG
Oberhafenstraße 1
20097 Hamburg – Deutschland
Geschäftsführer: Alain De Pauw
Tel: +49 40 329 08 78 01
info@exsagermany.com
www.exsagermany.com

Publicatiedatum: