Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marsh

Donderdag 13 december: Meet the New Market Trends

Tholen – Donderdag 13 december houdt verzekeringsmakelaar Marsh weer een Marsh Academy. Het thema van het event is: Meet the New Market Trends. De Academy wordt gehouden voor zowel klanten als potentiële klanten. De drie sprekers van Marsh, Eurofactor en Mercury zullen ingaan op de onderwerpen Surety, Factoring en kredietverzekering.

Surety
Het eerste thema wordt gepresenteerd door Philip Neighorn van Marsh zelf. Surety gaat over bankgaranties die door banken aan klanten worden aangeboden. Meer en meer zijn er ook verzekeraars die dat soort garanties kunnen aanbieden aan scherpere en flexibelere voorwaarden dan banken.

Factoring
Filip Storms van Eurofactor licht het tweede thema toe. Veel banken hebben een Commercial Finance afdeling, die bieden vaak ook het principe Factoring aan. Factoring is een methode om de facturen die bedrijven sturen naar hun klanten direct door de factormaatschappij te laten betalen. De factormaatschappij zal de opvolging van de openstaande factuur met de klant verder afhandelen. 

Kredietverzekering
De laatste spreker is Richard Ariens van de Nederlandse kredietverzekeraar Mercury. Dit is een nieuwe speler op de Belgische markt. Krediet verzekeren is het verzekeren van facturen die niet worden betaald. Mercury zal toelichten wat zij tegenover de klassieke verzekeringsfirma’s extra kunnen aanbieden.

Marsh is wereldwijd de grootste verzekeringsmakelaar. Het bedrijf werkt in de functie en de behoefte van de klant en gaat opzoek naar de beste oplossing. “Food en beverage is een sector die bij Marsh sterk wordt vertegenwoordigd. In België hebben we 245 klanten uit de voedingssector. En het premiebedrag betreft 14 miljoen euro specifiek voor de food en beveragesector. Wij adviseren meer dan 60% van de top 10 Europese food en beverage spelers”, vertelt Joris Smets van Marsh.

“Naast kredietverzekering is de recallverzekering een belangrijke service in de food en beveragesector. Omdat Marsh een grote speler op de markt is, heeft het bedrijf ten opzichte van andere verzekeringsmakelaars een grote onderhandelingsmacht ten opzichte van de verzekeraars. Ook bieden we met specifieke verzekeraars speciale Marsh-oplossingen aan, die exclusief gelden voor Marsh klanten”, aldus Joris.

Klik hier voor het programma en om te registeren.

Voor meer informatie:
Davy Bauwens
Marsh 
Keizersplein 40
B-9300 Aalst
Belgium
+32(0)53 76 77 12
davy.bauwens@marsh.com  
www.marsh.com