Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollander Barendrecht introduceert Fresh Fulfilment als zusterbedrijf

Hollander Barendrecht lanceert de start-up Fresh Fulfilment als antwoord op nieuwe ontwikkelingen in food E-commerce en versretail. De zelfstandige zusteronderneming biedt ruimte voor innovatie en experiment, terwijl Hollander Barendrecht zich volledig kan richten op de doorontwikkeling van haar huidige klantrelatie.

Vernieuwing in de versketen
Stein van Est, directeur van Fresh Fulfilment: “We zien twee belangrijke trends in verslogistiek: de ambitie om producten steeds verser bij de eindgebruiker te krijgen en de groei van de online foodmarkt. Opkomende én gevestigde retailers zoeken naar nieuwe oplossingen in de versketen. Fresh Fulfilment beheerst de gehele keten - van opslag en voorraadbeheer tot distributie, kwaliteitscontrole en transport. Voortbouwend op 90 jaar ervaring van Hollander Barendrecht kunnen we met Fresh Fulfilment sneller en flexibeler schakelen en ons daarnaast toeleggen op innovatie, duurzaamheid en andere ontwikkelingen binnen de branche.”

Wendbaar en schaalbaar
Fresh Fulfilment richt zich op logistieke dienstverlening aan klanten in (vers)retail, horeca en online. Om aan de specifieke eisen van e-commerce te voldoen, is de hele operatie ingericht op een sterk wisselend assortiment en voorbereid op eventuele groeispurt van start-up en scale-up klanten. Het volledige versfulfilment is snel aanpasbaar en schaalbaar, terwijl de dagelijkse operatie gewaarborgd blijft. Nieuwe ideeën kunnen direct worden getoetst in datasimulaties en pilots en zijn daarna meteen uitvoerbaar. Inmiddels verzorgt Fresh Fulfilment de complete verslogistiek van haar eerste E-commerce klant: Stockon.

In zes weken operationeel
Het beste voorbeeld van de nieuwe slagkracht is de totstandkoming van Fresh Fulfilment zelf: binnen zes weken is een volledig operationeel distributiecentrum opgestart, van het vinden en betrekken van een nieuw pand tot het inrichten van de systemen en aannemen van nieuwe mensen. Zo snel kan het gaan. Bij elke stap staat leren en bijsturen centraal. Fresh Fulfilment en Hollander Barendrecht zullen dan ook actief kennis en ervaringen gaan uitwisselen als input voor continue verbeterprocessen binnen beide ondernemingen.

Voor meer informatie:
Hollander Barendrecht
Dierensteinweg 30
2991 XJ Barendrecht
+31(0)180 641400
info@hollander.nl  
www.hollander.nl  

Publicatiedatum: