Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Interpom | Primeurs drie dagen in het teken van de aardappelketen

Tholen - Afgelopen zondag 25 tot en met dinsdag 27 november werd de 19e editie van de Interpom | Primeurs gehouden in de Xpo in Kortrijk. Op de beurs stonden 328 exposanten uit 15 verschillende landen en 19.508  bezoekers uit 49 verschillende landen hebben de beurs bezocht. De beurs is AGF gericht, maar de aardappelsector was het best vertegenwoordigd.

Klik hier voor de fotoreportage.

De Interpom | Primeurs wordt eens in de twee jaar gehouden en de volledige internationale aardappelketen is op de beurs aanwezig: van teelt tot verwerking en vermarkting. Ook blijft de Interpom | Primeurs elk jaar groeien en internationaliseren. Dit jaar stonden diverse standhouders op de beurs om werknemers te rekruteren. Volgens de bedrijven is er een tekort aan technisch personeel en is het moeilijk om de juiste mensen te vinden. 

De standhouders lieten weten erg tevreden te zijn met de kwaliteit en het aantal bezoekers. Zondag is traditioneel de dag dat veel boerenfamilies de beurs komen bezoeken en een biertje komen drinken op de stands. Het publiek dat maandag de beurs kwam bezoeken, was wat internationaler van aard. De laatste beursdag kwam iets later op gang, maar tegen het eind van de dag stonden de stands waar men een hapje en een drankje kon scoren, goed vol. 

Klik hier voor de fotoreportage.

Fotografen: Andries, Colinda en Sharon