Sorma Group presenteert innovaties op Interpom Primeurs en Fuctura

Focus op arbeidsbesparing door automatisering

Tijdens de Interpom Primeurs beurs te Kortijk, 25 t/m 27 november a.s., zal de Sorma Group sterk vertegenwoordigd zijn. De stand zal bemand worden door Sorma Benelux uit Nederland, Sormaf uit Frankrijk en het moederbedrijf Sorma Italië. Juist de kracht van de Sorma Group is het delen van expertise en ervaringen, opgedaan in de verschillende AGF markten.

Binnen de groep kan een totaal pakket worden aangeboden. De groep produceert zelf sorteermachines, wegers, verpakkingsmachines- en materialen, (kratten) vullers, palletiseermachines en omsnoeringsmachines.  De focus ligt de komende jaren op arbeidsgemak en arbeidsbesparing.

Vakbeurzen
Het komend weekend presenteert Sorma Group zich op standnummer 695 tijdens de Interpom Primeurs. Nieuw is de compacte, eenvoudige kratten / dozen vuller. Zakjes folie of net worden op een gemakkelijke manier automatisch in de krat of doos geplaatst. Deze krattenvuller kan weer worden gekoppeld aan de Sorma palletiseer- en omsnoeringsmachines. Tevens wordt de nieuwste verticale Sorma SBU verpakkingsmachine getoond. Hoge capaciteit en flexibiliteit zijn hier de kernwoorden.

Sorma SBU-134 verpakkingsmachine

In het weekend van 30 november, 1 en 2 december presenteert Sorma zich op de Fructura fruitbeurs te Hasselt. Ook met het wegen en verpakken van (hard) fruit heeft Sorma veel ervaring. Op de beurs toont Sorma haar flexibele horizontale schalen verpakkingsmachine met automatische invoer en handvat printer. Op de machine kan zowel een netverpakking als een flowpack verpakking gemaakt worden. Deze machine kan gekoppeld worden aan appel / peren wegers en schalen dispensers / vullers, geschikt voor schalen van karton of plastic.


Sorma FLW-150 flowpack machine


Tevens toont Sorma de nieuwste automatische Sinclair fruitlabelmachine (foto rechts) op de stand van de Fructura beurs. Deze is uitgerust met gebruiksvriendelijk touchscreen. Ook kan de nieuwe software samenwerken met een overkoepelend software systeem. Dit maakt het mogelijk om de machine op afstand te bedienen.

Sinclair CPL label machine.

Voor meer informatie:
Sorma Benelux bv
Buijs Ballotstraat 17a
NL-2693 BD 's-Gravenzande Nederland
Te. 0031 (0) 174 610101
www.sormabenelux.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.