Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ministerie LNV & Nederlandse Ambassade in Moskou organiseren 2 seminars

Ontdek de kansen en mogelijkheden voor de agrofood- en fruitsector in Rusland, Oezbekistan en Kazachstan

Op dinsdag 11 en woensdag 12 december organiseert het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Moskou twee seminars waarin de kansen en mogelijkheden voor de agro en food sector in Rusland, Oezbekistan en Kazachstan worden belicht.

Het seminar op dinsdag 11 december focust zich op de kansen en mogelijkheden voor de gehele agro & food keten in Oezbekistan. Deze interessante opkomende markt met ruim 30 miljoen consumenten biedt vele mogelijkheden voor het Nederlands agrarisch bedrijfsleven.

Tijdens het seminar op woensdag 12 december zal de focus voornamelijk liggen op de ontwikkelingen en kansen in de fruitketen in Rusland en Kazachstan. Het ministerie van LNV heeft een sector studie laten uitvoeren in beide landen en de resultaten hiervan zullen tijdens het seminar gepresteerd worden.

Ontmoeting met de Landbouwraad
Daarnaast is er tijdens beide dagen de mogelijkheid om in de ochtend een ontmoeting in te plannen met de Landbouwraad, Dhr. Meeuwes Brouwer. U kunt dit bij aanmelding voor het seminar aangeven.

Meer informatie
Beide seminars zullen plaatsvinden in Almere en zal aanvangen om 13.00 uur en rond 17.00 uur worden afgesloten met een netwerkbijeenkomst.

Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met Phaff Export Marketing en u kunt zich via onderstaande links kosteloos aanmelden.

Dinsdag 11 december Oezbekistan
https://www.phaff.com/project/seminar-over-ontwikkelingen-en-kansen-in-de-agro-food-sector-in-oezbekistan/

Woensdag 12 december Rusland & Kazachstan
https://www.phaff.com/project/seminar-over-ontwikkelingen-en-kansen-in-de-fruit-keten-in-rusland-en-kazachstan/

Voor vragen kunt u contact opnemen met Phaff Export Marketing of met Landbouwraad Meeuwes Brouwer van de Nederlandse ambassade in Moskou via het e-mailadres: mos-lnv@minbuza.nl en telefoonnummer: +7 495 797 2917.

Publicatiedatum: