Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vogelaar Vredenhof koopt naastgelegen perceel

Maandag 5 november hebben Vogelaar Vredehof  en de gemeente Reimerswaal een koopovereenkomst getekend. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de daadwerkelijke uitbreiding. Vogelaar heeft al enkele jaren het voornemen om het bedrijf uit te breiden. Om voldoende plaats te kunnen bieden voor de uitbreiding heeft Vogelaar Vredehof het naastgelegen perceel gekocht van de gemeente Reimerswaal. Naast de aankoop van het perceel dient ook het bestemmingsplan te worden aangepast. 

Ondertekening door burgemeester Van Egmond en de heer Vogelaar

Het bedrijf Vogelaar Vredehof uit Krabbendijke is een handels- en verpakkingsbedrijf met een sterke specialisatie in hardfruit. Het bedrijf is al vele jaren op de huidige plek gevestigd en voorziet in veel werkgelegenheid. Jaarrond worden grote volumes fruit uit de hele wereld behandeld en gedistribueerd. De hoofdvestiging in Krabbendijke bevindt zich in het belangrijke fruitgebied van Zuidwest Nederland.

Bron: Gemeente Reimerswaal

Publicatiedatum: