Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe lijn kant-en-klare aardappelproducten verkrijgbaar

Een nieuwe aardappellijn, de Perfect Potato, is nu verkrijgbaar. Robinson Fresh en Albert Bartlett ontwikkelden dit kant-en-klare product naar aanleiding van een consumentenvraag naar een smakelijk gerecht dat direct uit de verpakking verwarmd en gegeten kan worden.

De Perfect Potato bevat hapklare voorgewassen aardappelen in 3 verschillende verpakkingen - 1,5 pondverpakking, 5 pondverpakking en 1 pond magnetronverpakking. Deze laatste bevat de volgende combinaties:

* Radiant Red: roodvlezige aardappelen die gecombineerd zijn met Zesto Pesto specerijen, een combinatie van pesto met een snufje Italiaanse kruiden.

* Yummy Yellow: geelvlezige aardappelen die gecombineerd zijn met een Steakhouse Sizzle kruidenpakket - een mix van zout, peper en traditionele steakhouse smaken.

* Perfect Pair: roodvlezige en geelvlezige aardappelen die gecombineerd zijn met Italiaanse kruiden en knoflook.

* Marvelous Medley: roodvlezige, geelvlezige en paarsvlezige aardappelen gecombineerd met Hawaiaanse Rode Zee Zout.

Michael Castagnetto  van Robinson Fresh: "De aardappel is in volume een topgroente in de VS en wordt door de meeste families gegeten. Maar mensen willen gemak."

Steve Barker van Albert Bartlett: “Onze aardappelen worden geoogst met machines voor krieltjes. Ze worden 3 keer gewassen en gedroogd voor ze verpakt worden. Ze worden goed uitgedacht geteeld, geoogst en verwerkt."

Voor meer informatie:
Liz Erickson Monson
Robinson Fresh
Tel: +1 (320) 444-2733
liz.ericksonmonson@chrobinson.com
www.robinsonfresh.com

Publicatiedatum: