Nieuwe lijn kant-en-klare aardappelproducten verkrijgbaar

Een nieuwe aardappellijn, de Perfect Potato, is nu verkrijgbaar. Robinson Fresh en Albert Bartlett ontwikkelden dit kant-en-klare product naar aanleiding van een consumentenvraag naar een smakelijk gerecht dat direct uit de verpakking verwarmd en gegeten kan worden.

De Perfect Potato bevat hapklare voorgewassen aardappelen in 3 verschillende verpakkingen - 1,5 pondverpakking, 5 pondverpakking en 1 pond magnetronverpakking. Deze laatste bevat de volgende combinaties:

* Radiant Red: roodvlezige aardappelen die gecombineerd zijn met Zesto Pesto specerijen, een combinatie van pesto met een snufje Italiaanse kruiden.

* Yummy Yellow: geelvlezige aardappelen die gecombineerd zijn met een Steakhouse Sizzle kruidenpakket - een mix van zout, peper en traditionele steakhouse smaken.

* Perfect Pair: roodvlezige en geelvlezige aardappelen die gecombineerd zijn met Italiaanse kruiden en knoflook.

* Marvelous Medley: roodvlezige, geelvlezige en paarsvlezige aardappelen gecombineerd met Hawaiaanse Rode Zee Zout.

Michael Castagnetto  van Robinson Fresh: "De aardappel is in volume een topgroente in de VS en wordt door de meeste families gegeten. Maar mensen willen gemak."

Steve Barker van Albert Bartlett: “Onze aardappelen worden geoogst met machines voor krieltjes. Ze worden 3 keer gewassen en gedroogd voor ze verpakt worden. Ze worden goed uitgedacht geteeld, geoogst en verwerkt."

Voor meer informatie:
Liz Erickson Monson
Robinson Fresh
Tel: +1 (320) 444-2733
liz.ericksonmonson@chrobinson.com
www.robinsonfresh.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven