Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andiprim tevreden met nieuwe locatie Sint-Katelijne-Waver

Tholen - De logistieke dienstverlener Andiprim werd opgericht in mei 1995 als groentewinkeltje in Putte. In 1998 werd het bedrijf uitgebreid tot AGF-groothandel op de groothandelsmarkt in Antwerpen. Een jaar erna werd de eerste vrachtwagen aangeschaft. Bedrijfsleider Dirk Smets vertelt dat transportoren toen nog een hobby was. "Sindsdien zijn we hard gegroeid en vandaag de dag is transporten de core business. We vervoeren groenten en fruit onder geleide temperatuur met acht vrachtwagens. We verwachten dat er volgend jaar weer een uitbreiding in het wagenpark komt."



Centraal tussen Brussel en Antwerpen

Andiprim valt onder groep A. de Witte. Het grootste deel van het vervoer vindt plaats in België en ongeveer de helft is voor bedrijven uit de groep. De rest van de klanten zijn ook bedrijven uit de AGF-branche. Andiprim is sinds vorig jaar gevestigd bij de Mechelse Veilingen in Sint-Katelijne-Waver. "We zijn erg tevreden met deze locatie omdat het centraal ligt tussen Brussel en Antwerpen en daar naast worden hier veel producten aangekocht in de zomertijd", legt Dirk uit. "De producten worden hier verdeeld onder de vrachtwagens en dat gebeurt veel sneller dan vroeger met deze nieuwe vaste locatie."



Elke dag anders

Dirk zelf is vooral op het bureel en in de magazijnen te vinden. "Het plannen om de juiste producten bij de juiste vrachtwagens te krijgen is elke dag anders. De veelzijdigheid is ook het leuke van dit beroep. Toch blijft het spannend, het is toch een markt die wordt beïnvloed door veel factoren. Als onze klanten minder aankopen of verkopen, hebben wij ook minder werk. Met deze en andere invloeden moeten we elke dag rekening houden."



Voor meer informatie:
Andiprim
Dirk Smets
Kempenarestraat 53
2860 Sint-Katelijne-Waver - België
info@andiprim.be
www.andiprim.be