Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste paal voor nieuwbouw Knook AGF

Tholen - Knook AGF gaat uitbreiden. Afgelopen week is de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand in Purmerend. "We leveren een compleet AGF-pakket. 90% van ons assortiment omvat panklare groenten en fruit, gemengde groenten, rauwkostsalades en roerbakmixen. De kracht is dat onze klanten de samenstelling daarvan zelf kunnen bepalen. Daarnaast leveren we het hele jaar door perfecte aardappelen van constante kwaliteit, geschild en gesneden in elke gewenste variant."

Het slaan van de eerst paal

De op maat oplossingen van Knook AGF zorgen voor de sterke groei van het bedrijf. Wanneer de nieuwbouw is gerealiseerd, dan komt de huidige locatie in Wijdewormer helemaal beschikbaar voor de verwerking van aardappelen. In de nieuwe locatie wordt volledig ingericht op het verwerken van groenten en fruit.

Naar verwachting zal het nieuwe pand over 6 maanden gereed zijn. Grondlegger van het bedrijf Theo sr. nam plaats in de hei-installatie om de eerste paal te slaan. "Mijn ouders hadden ventwijken in Purmerend en de Zaanstreek en bezorgden aardappelen, groenten en fruit aan huis, maar leverden ook geschilde aardappelen aan verzorgingshuizen en horecabedrijven. Een jaar of 15 geleden heb ik besloten om me volledig toe te leggen op de convenience tak en zijn de ventwijken afgestoten", besluit Theo jr. "We zijn er trots op om nu deze volgende stap te kunnen zetten. Een feestelijk moment, waarin we het ook belangrijk vinden om alle medewerkers in mee te nemen."

Voor meer informatie:
Knook AGF
Theo Knook
Noorderweg 136
1456 NM  Wijdewormer
T (0299) 42 24 80
F (0299) 43 45 81
Knookagf@planet.nl 
W www.knookagf.nl