Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dirk van den Broek deelt appels uit op basisscholen

Medewerkers van alle 121 Dirk van den Broek winkels gaan de komende dagen op basisscholen duizenden appelen uitdelen. Hiermee wil Dirk kinderen stimuleren om gezonder te eten.

Betrokkenheid in de buurt vergroten is de ambitie van Dirk in het kader van het MVO-beleid. Directeur Marcel Huizing: ”We vinden het belangrijk om dichtbij onze grote én kleine klanten te staan. Waar mogelijk willen we ze op ludieke wijze stimuleren om gezondere keuzes te maken. Door het uitdelen van een flyer met leuke recepten en een kortingsbon verlagen we de drempel om ook echt die stap te zetten.”

Medewerkers van Dirk gaan woensdag 31 oktober, donderdag 1 of vrijdag 2 november met kisten vol appelen naar de basisschool in de buurt van hun winkel. Elk kind krijgt een appel en een flyer met een recept van gebakken appel. Heerlijk als toetje, tussendoortje of op brood. Op de flyer staat ook een kortingsactie op appelen. Hiermee stimuleert Dirk potentiële klanten om naar Dirk te gaan.

Publicatiedatum: