Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Antalya (Turkije) van 17 tot 20 oktober

InterFresh trok bezoekers uit 23 verschillende landen

De InterFresh beurs met verse groenten, fruit, opslag, verpakking en logistiek, die werd georganiseerd in Antalya (Turkije) van 17 tot 20 oktober, verwelkomde internationale bezoekers uit 23 verschillende landen.

Met een oppervlakte van meer dan 11.000 m┬▓ en meer dan 100 exposanten, trok InterFresh de interesse van internationale bezoekers uit het Midden-Oosten, de Kaukasus, Rusland en Afrikaanse landen die het bijzonder moeilijk hebben om naar Europa te reizen vanwege het Schengenvisum.

Vanwege visumafspraken en douaneregelingen, die Turkije met veel landen in de regio heeft uitgevoerd, kunnen internationale bezoekers eenvoudig toegang krijgen tot InterFresh. Turkish Airlines, met vluchten naar meer dan 100 landen in de regio, ondersteunt InterFresh ook.

Daarnaast biedt het heerlijke klimaat van de provincie Antalya in oktober bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de zee en de zon en om zich in de geschiedenis te verdiepen voor diegenen die geïnteresseerd zijn.

Tijdens de conferenties, panels en sessies, die gelijktijdig met de tentoonstelling werden georganiseerd, evalueerde men de movers en shakers als de toekomst van de sector.

Bij de tentoonstelling voerden deelnemers en bezoekers veel bilaterale onderhandelingen en ook Turkse mensen toonden veel belangstelling. Volgend jaar zal de beurs weer worden georganiseerd in Antalya van 16 - 18 oktober 2019.

Voor meer informatie: 
Nevzat Akgul
InterFresh
Tel: +90 (532) 463 02 07
nevzat.akgul@antexpo.info

Publicatiedatum: