Westfalia fruit doet deze week voor het eerst mee aan de PMA Fresh Summit in Orlando, Florida, en staat volgende week op de Fruit Attraction in Madrid.

De multinational in avocado's en fruit neemt z'n staf uit de VS, Mexico, Colombia, Peru, Chili, Europa, het VK en Afrika mee om bestaande en nieuwe klanten in Amerika te ontmoeten. De focus zal op de geĆÆntegreerde waardeketen liggen die het mogelijk maakt om avocado's jaarrond te leveren aan gevestigde en nieuwe markten over de hele wereld.

Een scala aan ander vers fruit wordt geteeld en geĆ«xporteerd uit Chili en Peru, waaronder blauwe bessen, granaatappelen, appelen, druiven, steenfruit, citrus, kersen, mango's en passiefruit.

In Madrid worden gasten verwelkomd van 23-25 oktober. Westfalia fruit laat hier z'n mondiale handel en aanbodketencapaciteiten zien door leden van z'n Europese, Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse ondernemingen. Ze grijpen de kans om klanten, leveranciers en anderen te ontmoeten en om hun laatste ontwikkelingen te laten zien, waaronder nieuwe rassen en verpakkingen.

Voor meer informatie:
Julia Tew
Tel: +1 (805) 212-7236
info@westfaliafruit.com
www.westfaliafruit.com