Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kissabel gepresenteerd tijdens Fruit Attraction

Nieuwe lijn voor appelen met gekleurd vruchtvlees

Voor het eerst is de Kissabel, een nieuwe lijn appelen met gekleurd vruchtvlees (van roze tot intens rood) te zien op de Fruit Attraction. Bezoekers van de beurs in Madrid, die van 23-25 oktober gehouden wordt, krijgen de gelegenheid om deze nieuwe rassen te ontdekken en te proeven. De appelen worden verhandeld door de IFORED Group. De Kissabellijn varieert in vlees- en schilkleur, smaak en oogstperiode.   

Bruno Essner van IFORED: "Fruit Attraction valt precies tijdens de piek van het Europese Kissabelseizoen. We zijn er van overtuigd dat Kissabel een nieuwe generatie consumenten voor zich zal winnen."

Kissabel is het resultaat van meer dan 20 jaar research. De lijn bestaat momenteel uit drie rassen: Rouge met rood vlees en rode schil; Orange met oranje schil en roze achtig vlees en Jaune met gele schil en een vleugje roze in het vlees. Commerciële proeven worden deze herfst uitgevoerd in Italië, Duitsland, het VK en Zwitserland.

De IFORED group omvat 14 internationale appelhandels:Alliance Mesfruits Gerfruit, Blue Whale (Frankrijk); Green Yard, Worldwide Fruit (VK); Fenaco (Zwitserland); VOG, VI.P, Melinda, La Trentina, Rivoira (Italië); Nufri (Spanje); Elbe-Obst, VEOS, Landgard, OGM, MaBo, WOG, VOG, ELO, MAL (Duitsland); Mono Azul (Argentinië); Unifrutti (Chili); Dutoit (Zuid-Afrika), Yummy Fruit Company (Nieuw-Zeeland), Montague (Australië) en Next Big Thing (VS-Canada). 

Voor meer informatie:
Luca Speroni and Jessica Sabatini
Kissabel® Press Office c/o Fruitecom
Tel: +39 345 405 7012
Email: contact@kissabel.com
www.kissabel.com

Publicatiedatum: