Tholen - Na twee seizoenen Griekse watermeloenen verkocht te hebben voor zijn producenten in de Peloponnesos, heeft Ad Pollux van Regifresh de 'Griekse smaak' te pakken gekregen. "Afgelopen maanden zijn contacten gelegd met diverse pakstations en producenten wat heeft geresulteerd in samenwerkingscontracten met pakstations."

‘We kunnen laden van circa vijftien verschillende producenten in vijf productiegebieden, die hun producten laten sorteren en verpakken in negen verschillende pakstations waarmee Regifresh een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten. Regifresh zet in opdracht van de producenten/pakstations de kiwi's af in heel Europa aan retailers en importeurs. 

" De verwachting is dat de oogst dit jaar circa 7% minder is dan vorig jaar. Het fruit is over het algemeen groter dan verleden jaar. Afgelopen dagen is gestart met de oogst van Hayward. De eerste berichten over de kwaliteit en smaak (brix) zijn heel goed", vertelt Ad.

Met Regifresh Fruit & Vegetables Marketing is Ad Pollux intermediair tussen producenten en retailers in Europa: acquisitie, accountmanagement, ordermanagement en (voor de retailer) advies bij het category management. Ad heeft meer dan 30 jaar ervaring in de (internationale) groenten- en fruitbusiness.

Voor meer informatie:
Ad Pollux
Regifresh
Mob: +31 611180209
info@regifresh.com