Ontplofte actie van Wout Groente en Fruit speciaalzaak

Tholen - De discutabele nederlaag van NAC Breda tegen FC Utrecht (2-1) afgelopen vrijdag kwam hard aan in Breda en omstreken. Wout Groente en Fruit speciaalzaak plaatste zaterdag als ludieke actie een bord aan de straat: Attentie: Vandaag worden scheidsrechters niet geholpen! Eerst op VAR cursus aub. "Breda heeft al twee keer pech gehad en ik vond het belangrijk dat er een beetje aandacht voor kwam", vertelt Marco van Oosterhout die samen met zijn vrouw en vader Wout de groentenspeciaalzaak runt. Scheidsrechter Kuipers gaf in de betreffende wedstrijd, volgens de Bredase fans, een onterechte penalty.

De actie van Marco haalde de landelijke pers en kreeg online ook veel aandacht. "Het is een beetje ontploft. Ik geloof dat er inmiddels meer dan 260 duizend views op Dumpert zijn. Leuk was dat jongeren er speciaal op af kwamen, om een selfie te nemen met het bord", vertelt Marco. Ook kreeg hij veel leuke reacties van klanten.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.