Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Schouw Informatisering

Lancering merknaam Foodware 365

Vandaag lanceert Schouw Informatisering officieel haar nieuwe merknaam Foodware 365 en daarbij onze nieuwe website www.foodware365.com ! "Het begin van een nieuw tijdperk voor Schouw Informatisering en haar wereldwijde partners, waarin we ons productportfolio volledig transformeren naar een volgende generatie technologieën. Zo kunnen we dag in dag uit blijven voldoen aan de behoeften van voedingsmiddelenbedrijven over de hele wereld.""Digitale transformatie groeit en blijft groeien. Daarom streven we er naar om technologische innovaties volledig te benutten binnen ons platform Foodware 365. Een food specifieke oplossing die is ontstaan naar aanleiding van Microsoft's releases van Dynamics 365 for Finance & Operations en Business Central (voorheen bekend als Dynamics AX en Dynamics NAV). We zijn enthousiast over alle nieuwe mogelijkheden die we krijgen met het 365 platform van Microsoft; de omvang van de cloud, een volledige suite van apps en tools, en innovaties binnen handbereik waarmee je zelf eenvoudig aan de slag kunt. Slechts een aantal voorbeelden van technologieën waar voedingsmiddelenbedrijven van zullen profiteren. Met trots lanceren we vandaag dan ook officieel de merknaam Foodware 365."

Independent Software Vendor
En niet alleen ons productportfolio is volledig geherdefinieerd, we bekijken ook opnieuw waar we staan als Independent Software Vendor (ISV). Samenwerken met Microsoft laat ons namelijk toe om onze oplossingen op mondiaal niveau te implementeren. De introductie van Foodware 365 is hét perfecte moment voor nieuwe partners om aan te sluiten en samen met ons voedingsmiddelenbedrijven over de hele wereld te ondersteunen.

De volgende generatie technologieën
Foodware 365 is de volgende generatie van SI Foodware; onze food specifieke software oplossing die al meer dan een decennium geleden is uitgerold en door duizenden mensen wereldwijd wordt gebruikt. Het platform Foodware 365 voor Dynamics 365 biedt het volledige scala aan technologieën dat ieder voedingsmiddelenbedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Wij zijn begonnen, gaan volle kracht vooruit en zijn ontzettend enthousiast over wat we de markt (gaan) brengen.

Over Foodware 365
Foodware 365 is een foodspecifieke oplossing gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform. Onze experts in food en IT maken het mogelijk dat ieder voedingsmiddelenbedrijf wereldwijd kan profiteren van technologische innovaties die het platform te bieden heeft, nu en in de toekomst.

Voor meer informatie: www.foodware365.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.