Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Obstakelrun moet zorgen voor verbroedering in champignonsector

Tholen - "Het is weer eens wat anders dan alleen over de lage champignonprijzen praten", vertelt Han van Hemert van Champignonkwekerij de Hopwaag uit Ammerzoden. Op 27 oktober organiseert hij een speciale Obstakel Run voor de champignonsector. Het evenement vindt achter het terrein van zijn kwekerij plaats.

"Het idee van de obstakelrun is ontstaan doordat mijn vrouw vorig jaar met de plaatselijke fitness iets soortgelijks in het klein heeft georganiseerd. Een fanatieke obstaclerunner in het dorp wilde er graag een vervolg aan geven", vertelt Han. "Wij wilden graag vanuit de champignonsector wat meer “verbroedering” creëren. Zo zijn we op het idee gekomen om het de Champignon Obstakelrun te organiseren. Een gezellige dag waar mensen van de sector maar ook zoveel mogelijk andere deelnemers en toeschouwers samenkomen."

Het project wordt ook mede ondersteund door het Paddenstoelenpact en Mushroom Valley. We hebben al erg veel bedrijven in de champignonsector aangeschreven,maar iedereen is welkom", besluit Han.

De prijs van een regulier ticket (6 km) kost €19,50 p.p (ex. servicekosten). Dit is inclusief een uniek T-shirt en een bord Hollandse stamppot na afloop.

De prijs van een groepsticket (14 km) kost €27,50 p.p (ex. servicekosten). Dit is inclusief een uniek T-shirt en een bord Hollandse stamppot na afloop.

Klik hier voor meer informatie of om je te registreren