Michel van den Berg blikt tevreden terug op integratie Verweij in Best AGF:

"Hollandse groenteboer neemt in zijn dagelijkse ronde door onze verkoophal ook sneller een cactusvijgje mee"

Tholen - Vorig jaar zomer nam Michel van den Berg van Best AGF fruitgroothandel Joh. Verweij over op het Haagse Forepark. Was Best AGF traditioneel meer gericht op de allochtone kopers, Verweij rekende voornamelijk Hollandse groenteboeren tot haar klantenkring. Inmiddels is de verkoophal gecentreerd op één locatie en worden de vruchten van de overname geplukt. "Kopers doen nu hun rondje en zien het totale assortiment. Zo neemt een Hollandse groenteboer ook sneller een cactusvijgje mee."

"We hebben de oude lijnen weer opgepakt en kopen dagelijks het Hollandse fruit in op de veilingen in Geldermalsen en Zaltbommel. Groenten betrekken we dagelijks vers bij The Greenery. Dat werkt, want veel Hollandse kopers komen allemaal weer kijken", vertelt Michel. "We hebben nu het totaalassortiment overzichtelijk uitgestald staan in één verkoophal. Van elk product staat één palletje en allemaal keurig geprijsd. De voorraad en het fust hebben we aan de overkant staan. Verder hebben we aparte cellen voor de bananen en de groenten."

"Natuurlijk dunt de groep Hollandse groenteboeren wel uit, maar er zijn er toch nog heel wat hoor. En we hebben een breed assortiment voor ze klaarstaan, van rookworsten voor bij de zuurkool tot Hollandse blauwe druiven en kasboontjes. De insteek is dat het beste beschikbare fruit hier te koop is. En de hardcore Hollandse groenteboer zal zich niet misschien niet snel interesseren voor Turkse paprika's, maar iemand die elke dag een paar buitenlanders in zijn winkel heeft lopen, neemt toch snel een paar doosjes mee!"

Voor meer informatie:
Michel van den Berg
Best AGF
06-23728028
michelvdberg1@live.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.